velkommen
Velkommen vil tilbyde alt det, du har brug for derhjemme. På én regning. Med ét telefonnummer, én hjemmeside og hele overblikket på én gang.
 

Situationen

Velkommen er et dansk selskab, som udbyder en bred vifte af produkter, ydelser og services til den private husstand. Det typiske mønster er i dag, at man tegner sine forsikringer, telefoni, strøm, øvrig energi, alarmer m.m. hos mange forskellige udbydere uden ét samlet overblik for sin husstand.

Konceptet »Mit Hjem« skal skabe dette overblik for det enkelte hjem, ved at samle alt det du har brug for derhjemme. På én regning, én hjemmeside og hele overblikket på én gang.

Fordelene bliver, udover at have et samlet overblik og kun ét selskab at handle med, også at opnå rabatter og fordele i den større samhandel dig som kunde og Velkommen imellem.

Vi begynder med det, der får de fleste menneskers liv til at hænge sammen, nemlig dit telefon- og bred­bånds­abonne­ment i hjemmet. Senere kommer der mere til, også alt det nye og spændende som hele tiden dukker op derude, og som på sigt vil blive en del af vores hjem. Uanset hvad, er du altid velkommen.

Løsningen

Velkommen er en fuldt integreret service provider på TDCs netværk, der er lanceret med produkterne Gensalg mobil, Gensalg Fastnet, Teleconnect samt Bredbånd Basic. Løsningen omfatter desuden automatiseret bestillingsflow for alle produkter, loyalitetsprogram, selvbetjening, kundeservice crm-system samt betaling via kreditkort, regning og betalingsservice.

Velkommen valgte en en CME-løsning, hvor virksomheden har 100% ejerskab over mobilkunderne, varetager salg og support fra egen kundeservice og CompanyMobile leverer, supporterer og udvikler CM-platformen.

Hvilke produkter indeholder løsningen?

Løsningen af Velkommen indeholder produkter som vist i modellen