CME
En dynamisk løsning der gør virksomheder i stand til at etablere teleselskab i eget navn. Den hurtigste og enkleste løsning med quick time to market
 
Løsningsmodel cmeLøsningsmodel cme Løsningsmodel cme Løsningsmodel cme Løsningsmodel cme Løsningsmodel cme Løsningsmodel cme Løsningsmodel cme Løsningsmodel cme Løsningsmodel cme

PM

CompanyMobiles erfarne Product Management team har stor ekspertise inden for etablering af teleselskaber og bredt kendskab til mobilmarkedet.

SP-aftale

Du kan vælge at drage nytte af de fordele der er ved at indgå en SP-aftale med CompanyMobile eller medbringe din egen SP-aftale.

CMS

Du leverer selv design og tekst til hjemmesiden, så den får præcist det udtryk og indhold du ønsker, og vi står for alle aspekter vedr. implementering af hjemmesiden.

Self care

Med et self care-modul på hjemmesiden kan slutkunderne via et kundelogin selv administrere alle relevante funktioner vedrørende deres abonnement.

Økonomi

Du kan vælge at lade CompanyMobile stå for den del af økonomien som omhandler afslutning af regnskab, RKI-tjek af kunder osv, eller selv være ansvarlig herfor.

Kundeservice

Vores professionelle kundeserviceteam kan varetage både 1st og 2nd line kundeservice, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Kundeejerskab

Du har som udgangspunkt fuldt ejerskab over kunderne, men kan også vælge en forretningsmodel, hvor vi har kundeejerskabet.

Salg og marketing

I står selv for salg og markedsføring i forhold til jeres kerneforretning, men vi står naturligvis til rådighed for sparring med vores brede kendskab til mobilmarkedet.

 

Cases

 

Om CompanyMobile Enabler

cme står for CompanyMobile Enabler og er den hurtigste løsning til virksomheder, foreninger eller privatpersoner, der ønsker at etable eget teleselskab – derfor kalder vi løsningen Enabler. Selskabet kan etableres med en tidshorisont på ca. 3 måneder, alt afhængig af konceptets kompleksitet, og med vores modulopbyggede løsning, har I mulighed for at skræddersy en løsning efter netop jeres behov.

I vælger selv navn, prisplan og grafisk udtryk for jeres nye teleselskab og overlader alt det, der er forbundet med driften af et teleselskab til os. I har som udgangspunkt ejerskabet over kunden og har dermed mulighed for at skifte teleleverandør eller sælge kunderne, men bærer samtidig al risiko, eksempelvis i forhold til tab på debitorer. I køber ind på engros vilkår og bestemmer selv, hvorledes I ønsker at sammensætte jeres produkter. En companymobile Enabler-løsning kan bestå af produkter inden for mobiltelefoni, ADSL og IP-telefoni og konceptet kan både målrettes privatkunder og erhvervskunder.

I modellen ovenfor kan I se hvilke moduler, en standard cme-løsning består af, og om det er jer eller companymobile, der som udgangspunkt varetager modulet.