CMT
En fleksibel løsning til kunder med egen SP- aftale, som ønsker at drage fordel af companymobiles multibrandplatform
 
Løsningsmodel cmtLøsningsmodel cmt Løsningsmodel cmt Løsningsmodel cmt Løsningsmodel cmt Løsningsmodel cmt Løsningsmodel cmt Løsningsmodel cmt Løsningsmodel cmt Løsningsmodel cmt

PM

CompanyMobiles erfarne Product Management team har stor ekspertise inden for etablering af teleselskaber og bredt kendskab til mobilmarkedet.

SP-aftale

Du kan vælge at drage nytte af de fordele der er ved at indgå en SP-aftale med CompanyMobile eller medbringe din egen SP-aftale.

CMS

Du leverer selv design og tekst til hjemmesiden, så den får præcist det udtryk og indhold du ønsker, og vi står for alle aspekter vedr. implementering af hjemmesiden.

Self care

Med et self care-modul på hjemmesiden kan slutkunderne via et kundelogin selv administrere alle relevante funktioner vedrørende deres abonnement.

Økonomi

Du kan vælge at lade CompanyMobile stå for den del af økonomien som omhandler afslutning af regnskab, RKI-tjek af kunder osv, eller selv være ansvarlig herfor.

Kundeservice

Vores professionelle kundeserviceteam kan varetage både 1st og 2nd line kundeservice, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Kundeejerskab

Du har som udgangspunkt fuldt ejerskab over kunderne, men kan også vælge en forretningsmodel, hvor vi har kundeejerskabet.

Salg og marketing

I står selv for salg og markedsføring i forhold til jeres kerneforretning, men vi står naturligvis til rådighed for sparring med vores brede kendskab til mobilmarkedet.

 

Om CompanyMobile Technology

cmt står for companymobile Technology og er løsningen til jer med egen Service Provider-aftale, der ønsker adgang til companymobiles systemer.

Sammenlignet med cme-løsningen kræver cmt-løsningen flere kompetencer inden for telekommunikation, idet I som udgangspunkt selv varetager flere af modulerne, herunder product management og økonomi, mens vi tager os af den tekniske del af driften og kundeadministration. På den måde får I altså adgang til companymobiles multibrandplatform og ekspertviden inden for drift af teleselskaber.

En companymobile Technology-løsning kan bestå af produkter inden for mobiltelefoni, ADSL og IP- telefoni og konceptet kan både målrettes privatkunder og erhvervskunder.

Med vores modulopbyggede løsning, har I mulighed for at skræddersy en løsning, der er relevante for jeres koncept. I modellen ovenfor kan I se hvilke moduler, en standard cmt-løsning består af og om det er jer eller companymobile, der som udgangspunkt varetager modulet.