Løsninger

 

Modulopbyggede løsninger der kan tilpasses kundernes ønsker og behov

Løsninges model Løsninges model Løsninges model Løsninges model Løsninges model Løsninges model Løsninges model Løsninges model Løsninges model

PM

CompanyMobiles erfarne Product Management team har stor ekspertise inden for etablering af teleselskaber og bredt kendskab til mobilmarkedet.

SP-aftale

Du kan vælge at drage nytte af de fordele der er ved at indgå en SP-aftale med CompanyMobile eller medbringe din egen SP-aftale.

CMS

Du leverer selv design og tekst til hjemmesiden, så den får præcist det udtryk og indhold du ønsker, og vi står for alle aspekter vedr. implementering af hjemmesiden.

Self care

Med et self care-modul på hjemmesiden kan slutkunderne via et kundelogin selv administrere alle relevante funktioner vedrørende deres abonnement.

Økonomi

Du kan vælge at lade CompanyMobile stå for den del af økonomien som omhandler afslutning af regnskab, RKI-tjek af kunder osv, eller selv være ansvarlig herfor.

Kundeservice

Vores professionelle kundeserviceteam kan varetage både 1st og 2nd line kundeservice, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Kundeejerskab

Du har som udgangspunkt fuldt ejerskab over kunderne, men kan også vælge en forretningsmodel, hvor vi har kundeejerskabet.

Salg og marketing

I står selv for salg og markedsføring i forhold til jeres kerneforretning, men vi står naturligvis til rådighed for sparring med vores brede kendskab til mobilmarkedet.

 

Skræddersyede løsninger der tilpasses partnerens behov

Ønsker du, din virksomhed eller forening at etablere teleselskab i eget navn, er I kommet til det helt rigtige sted. Leder I efter en simpel forretningsmodel, som kan øge Jeres omsætning og gøre jer i stand til at nå nye markeder, uden at I nødvendigvis har stor viden om, hvordan man driver et mobilselskab, så har I også fundet den rette samarbejdspartner.

CompanyMobile blev etableret i 2004 med det formål at levere IT- og teleløsninger til virksomheder og foreninger, der ønsker at etablere teleselskaber i eget navn. CompanyMobile er i dag en del af TDC A/S og har derfor stor finansiel styrke med alt hvad dette indebærer i forhold til langtidsholdbare løsninger.

CompanyMobiles platform bygger på TDC’s netværk, som er i verdensklasse, og som udbygges kraftigt de kommende år. Platformen er gennemprøvet og driftssikker og med en løsning fra os, er I sikre på at få en løsning, der fungerer.

På de følgende sider kan I læse mere om CompanyMobiles løsninger og finde ud af, hvilken der passer jer bedst. Men husk, vi skræddersyer vores løsninger, så de passer præcis til jeres behov.