M2M
Med CompanyMobiles M2M-løsning kan I reducere jeres omkostninger og effektivisere forretningsgangene
 
Løsningsmodel M2MLøsningsmodel M2M Løsningsmodel M2M Løsningsmodel M2M Løsningsmodel M2M Løsningsmodel M2M Løsningsmodel M2M Løsningsmodel M2M Løsningsmodel M2M Løsningsmodel M2M

PM

CompanyMobiles erfarne Product Management team har stor ekspertise inden for etablering af teleselskaber og bredt kendskab til mobilmarkedet.

SP-aftale

Du kan vælge at drage nytte af de fordele der er ved at indgå en SP-aftale med CompanyMobile eller medbringe din egen SP-aftale.

CMS

Du leverer selv design og tekst til hjemmesiden, så den får præcist det udtryk og indhold du ønsker, og vi står for alle aspekter vedr. implementering af hjemmesiden.

Self care

Med et self care-modul på hjemmesiden kan slutkunderne via et kundelogin selv administrere alle relevante funktioner vedrørende deres abonnement.

Økonomi

Du kan vælge at lade CompanyMobile stå for den del af økonomien som omhandler afslutning af regnskab, RKI-tjek af kunder osv, eller selv være ansvarlig herfor.

Kundeservice

Vores professionelle kundeserviceteam kan varetage både 1st og 2nd line kundeservice, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Kundeejerskab

Du har som udgangspunkt fuldt ejerskab over kunderne, men kan også vælge en forretningsmodel, hvor vi har kundeejerskabet.

Salg og marketing

I står selv for salg og markedsføring i forhold til jeres kerneforretning, men vi står naturligvis til rådighed for sparring med vores brede kendskab til mobilmarkedet.

 

Cases

 

Om CompanyMobiles M2M-løsning

M2M er trådløs kommunikation mellem maskiner som fx elmålere eller alarmer, der kommunikerer med virksomhedens systemer via et simkort. Hos CompanyMobile har vi specialiseret os i M2M-løsninger til alle former for industrier og erhverv, og vi optimerer konstant vores løsninger, så vi altid er på forkant med udviklingen.

Med en skræddersyet M2M-løsning fra CompanyMobile kan I automatisere dataindsamling og effektivisere de daglige processer, hvilket i sidste ende giver konkurrencemæssige fordele. Når I lader jeres maskiner kommunikere med virksomhedens systemer, kan I optimere driften hurtigere, billigere og mere præcist, og med en løsning fra CompanyMobile får I samtidig adgang til vores systemer og ekspertise inden for M2M, så I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning.

M2M kan anvendes inden for fx GPS-sporing eller fjernaflæsning af el-, vand- og varmemålere, så I kan få aflæsningen af målerne via sms eller internettet, så det ikke er nødvendigt, at en medarbejder skal i kontakt med maskinerne.

Ovenfor kan I se, hvad en M2M-løsning fra CompanyMobile indeholder som udgangspunkt, men vi hjælper jer gerne med at implementere og designe en rentabel og effektiv løsning, som passer netop til Jeres behov.