Om CompanyMobile

 

Om CompanyMobile

CompanyMobile blev etableret i 2004 med det formål at levere IT - og teleløsninger til virksomheder og foreninger, der ønsker at etablere teleselskaber i eget navn. CompanyMobile er i dag Nordens førende leverandør af skræddersyede IT- og teleløsninger og en del af TDC A/S hvilket betyder en stor finansiel styrke.

CompanyMobile leverer fuldt integrerede white label it- og teleløsninger, der fremstår fuldstændigt i vores partneres visuelle identitet. Vi står bag løsninger til teleselskaber som UnoTel, happiimobil, Nettalk, coop mobil, Home Mobil samt mange andre nytænkende tilbud på mobilmarkedet og ved at have implementeret over 20 teleselskaber siden 2004 har teamet i CompanyMobile en lang ’proven track-record’. Vi kan fx assistere med produktrentabilitetsberegninger, og sørger for at have fingeren på pulsen i et marked som flytter sig lynhurtigt, så vores samarbejdspartnere altid er up-to-date i markedet.

CompanyMobile leverer teleselskaber, der både udvider partnervirksomhedens produktsortiment og styrker dennes markedsføring. Et teleselskab giver mulighed for at kommunikere med målgruppen på en helt ny måde.